Red Afie Stileyta {RAS}

Pengikutku

07 March 2011

ni rupanya alasan kau betina !

maafkan sye if slama nie sye cume main2kn awk ..mungkin sebab sye rase awk dan yg laen'2 semuanye same je ..sye nak awk tahu yg sye bhagia dgn fmily sye dan semua kwan2 sye tnpa awk .. :-) ..plizz ,4get me .thnx .huhu
ni rupanya alasan kau . shitt lah kau . aku menyampah kau tahu . kalau kau ade niat nak permainkan perasaan aku lebih baik tak payah . berambus lebih senang bagus . kau tunggu jelar balasan dari Allah Taala nanti . ade ubi ade batas .ade hari ade laa balas nanti . kau jahat kau kejam .

gembira dengan kedatangan orang baru .

tahniah saya ucapkan kepada pasangan ayahanda zubir dan bonda hanim kerana memperoleh cahayamata lagi . saya turut tumpang gembira . setelah sebelum ini mendapat dua orang puteri . akhirnya kalian dapat jugak seorang putera yang di kurniakan oleh Allah Taala . hope , keluarga kalian bertambah rezeki , ceria dan gembira sepanjang mase . maafkan saya , ade mase nanti insha Allah saya akan pergi melawat keluarga kalian . terimakasih atas tunjuk ajar dan nasihat yang diberikan untuk saya selama ini .

terimakasih awak

awak . terimakasih saya ucapkan kerana sudi hadir dalam hidup saya . saya happy je awak . walaupun kita tak lama , at least awak dah bahagiakan saya . last-last, awak jugak yang buang saya kan . takpalah . mungkin itu trend budakbudak zaman sekarang . awak buatlah ape yang awak suke oke ! saya dah tak kesah . lagipun tak larat saya nak kongkong awak lamalama .awak akan tension nnt . awak ikut lah dengan katakata kawan awak yang perosak tuh yea . semoga happy sepanjang mase oke ! missyoulorh babe ! but u'r not mine anymore ! enough .