Red Afie Stileyta {RAS}

Pengikutku

20 February 2011

medan perang **,

tahun ni , afy > fatin > adnin > natasha dan dll akan berperang besar di medan SPM . segala perjanjian telah bermula .  tahun nih hampir 70 % per hari ngadap buku , buku dan buku je . sehingga menjadi bebai .


tapi takpa lah , senang di kemudian hari . buku oh buku . semakin hari semakin aku rapat dengan kau . hampir setiap mase aku memegang kau . manje nya kau dengan aku kan . haha . bab kata orang tua-tua , menuntut ilmu biarlah sampai mati . kerana ilmu iut tak kan pernah habis di tuntut . masih ada dan masih ade . senantiase kena menuntut ilmu .


afy mendoakan sahabat-sahabat lama dan baru , semoga perjuangan kita di medan perang SPM nanti berjalan dengan lancar . moga kita semua mencapai kejayaan dengan cemerlang , sempurna dan gemilang . kepada sahabatku - syera(by) , zatie , raja , haja , anis , adnin , fatin amira , natasha  , fie eyka , rara , nur eyza , ash , wanie , amylea , tifa , aqilah , izzah , hawa , nana , fatin , yanie , syera , tieyaa , iha , qia , syaa , annies , azraei , badak , epol , acap hairi , farid bowl , salman , imie ,aiman , danish , darwish , azrul , qawiy , zariq , berry , ex - budak 3rk sigma , budak-budak tuisyen spektra , budak-budak tigers , dan seluruh budak-budak sekolah daerah larut matang dan selama . 

Goodluck to you all n me :) 
>>> Afy Stileyta >>>


yang lama telah kembali > yang di buang telah di kutip


hahaha . lawak lah awak nih lyla . akhirnya awak terima jugak lamaran kedua saya . seingat saya , awak akan buang saya jauh-jauh . tapi telah bersahabat kembali .alhamdulillah . syukran ke hadrat ilahi . saya telah gembira kembali . hampir lima bulan kan kita tak bertegur sapa , even di hp atau fb rite ? banyak perkara dan perubahan kan yang telah berlaku di antara awak dan saya . ade yang buruk ade yang baik . sekarang awak dah makin matang . alhamdulillah . at least , maju lebih ke hadapan berbanding yang lain-lain .

maaf lah if ape yang afy bagi notes kt fb tuh menyinggung ramai perasaan orang perasaan awak lyla . tapi itu lah hakikatnya . enough ! yay yay , afy tak sabar nak tengok penampilan baru lyla . pkai specs kan ? haha , mesti nampak lebih vogue kan ? tinted lagi tuh . memg style . teringat lagi mase kita mula-mula kenal dulu , fatin , adnin , natasha dan awak lyla , perselisihan bas afy dengan bas korang . lyla selalu senyum je , si natasha lak suke menjerit nama afy , adnin pun same , fatin lak hanya melambaikan tangan ke arah afy .hahaha . happy go lucky je korang kan ? gembira afy melihat korang . sweet . thanx a lot lyla 4 accepting me back ! 

>>> Afy Stileyta >>>

Kekasih Hati
bila sebut saja soal kekasih hati , mseti kita bayangkan manusia yang berjantinakan songsang dengan kita . yang memikat hati dan menarik .maklum lah . ciptaan Allah SWT kan . mestilah semua cantik . hehehe :)

Aku juga ada kekasih hati..yang juga berlainan jantina dengan aku. Aku baru perasankan akan kewujudannya..walaupun sebenarnya dia telah lama wujud. Aku tahu dia ada, tapi aku tidak pernah ambil peduli akan kewujudannya sebelum ini.. Aku hanya ambil tahu gitu-gitu je..bak kata orang, tak endah sangat..gitu la lebih kurangnya..hinggalah..........


 H - hatiku kini telah di curi .
 A - antara fantasi dan realiti .
 F - firasat di hati aneh sekali . 
 I  - ingin di miliki dan memiliki .
 Z - zaman percintaan berputik kembali .>>> Afy Stileyta >>>